fredag, november 10, 2006

Höstgärningar

Tog en sväng till Uppsala idag och gjorde en djupdykning i Fytotekets samlingar av spricklavar. Bjöds på tårta och käkade lasagne.

Såg Borat-filmen på Astoria med Martin N. Rolig men plågsam på samma gång. Drack några öl efteråt på en trevlig pub jag inte minns vad den heter.

Gick till en bankomat. Jag är förbryllad. Har Sparbanken bytt namn? Vad är Swedbank? Ska det uttalas suiidbank eller sueddbank? Jag är berusad och förstår ingenting.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det maste vart mycket obehagligt att plotsligt sta framfor en okend bank...:-)

Hoppas dom visar Borst filmen her. Jag tror eventuellt regeringen har ett finger med i fragan vad som er lemplig film at se. Borat kan eventuellt klassa som olemplig eftersom man jobbat hart pa etnisk harmoni och kanske ses Borat som forolempande mot muslimer. Aterstar att se. Annars ser jag en massa film her, det er halva priset gemfort med hemma och i Malaysia kostar en biljett 20 kr ca, THX och stor duk. Da gar man och ser filmer som man normalt inte skulle hyra pa DVD :-) som till exempel Chicken Little, House of Wax och ett dussin till som redan forsvunnit ur minnet...

Anonym sa...

Som någon krönikör uttryckte det: Swedbank (suäedbä:nk) - det låter som om Tjock-Steffes brorsa har öppnat bank för utlåning av kontanta medel till mer desperata personer...

HH