måndag, oktober 16, 2006

Skojigt

Sofia har en ny apparat som heter Singalong eller nåt liknande. Nån sorts hemma-Karaoke och så kan man tävla med sina kompisar om vem som sjunger bäst. Man sjunger i en mick och datorn registrerar hur rent man sjunger och hur väl man följer noterna och räknar sen poäng på nåt sätt. Vi var några som testade den i lördags.Den var laddad med hits från 80-talet. Sofia sjöng i en klass för sig men vi andra tog i så gott vi kunde. Helens paradnummer var utan tvekan ”The power of love” och Kålle gjorde bl.a. en fin version av ”Material girl”. Efter ett par glas vin var det dags för ”The final countdown” och Foreigners gamla powerballad ”I wanna know what love is”, som sjöngs med viss inlevelse. Efteråt kan man lyssna på hur det lät när man sjöng. Då behövs det mer vin.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Schysst bild, inget fel pa inlevelsen :-) ....

Helen har ju trenat sedan unga ar som vi merkte pa din bandspelare pa institutionen :-). Vad star pa agendan harnest, Idol, Pop star eller Rock star, ...vet inte om nagan minns den sistnemnda reality showen med "Tribal Ink" ett for andamalet skapat rockband som akte pa turne i sverige och bland annat besoket GG i Uddevalla och nagra groupies hengde pa till turnebussen...en klassiker..

Anonym sa...

Nä, Tribal Ink har jag inte hört talas om. Har inte sett något av nämnda talang-program men Idol verkar var ett lika vanligt förnamn som Robinson var för några år sedan att döma av löpsedlarna, Idol-Christer, Idol-Berit o.s.v.